Falmac lindi nga përvoja e
3 breza zejtarësh që punojnë
në sektorin e drurit ...

Zbuloni më shumë rreth historisë sonë

NE BLEJME TUAJ
MAKINERIA E PERDORUR

contattaci

  • slide1

Makineritë industriale të përpunimit të drurit

Ne në Falmac jemi sinonim i cilësisë në shitjen e të gjitha llojeve të makinerive industriale i ri o usati për përpunimin e drurit me çmime të lira me shpërndarjen në të gjithë Italinë dhe shërbim të garantuar pas blerjes. Ne gjithashtu kemi një zgjedhje të gjerë të bimët, pajisje, mjete dhe pajisje shtesë të markave më të mira të disponueshme menjëherë në depon tonë.